03 febrer 2020 13:52 28 Gen 2023 15:19 per meteosantasusanna.info.
Admin
Administrator
Administrator
Missatges: 33
Més
Autor del tema
Normes i Consells (Llegiu amb molta Atenció!) #240736
Si us plau, llegiu atentament aquesta pàgina amb atenció. La mateixa conté les condicions que regulen l’accés i la utilització del portal Fòrum Picó. Aquesta pàgina conté les nostres condicions de servei i la utilització del fòrum, i es un acord obligatòriament acceptat de forma explícita en el procés d’alta, per a tots els usuaris registrats.

La temàtica principal que vertebra el Meteoforum.cat és el TEMPS. El nostre forum es una eina de comunicació entre els aficionats a la meteorologia. Us ha de servir per exposar informació d’ interés per els altres usuaris, formular consultes o respondre dubtes dels altres membres.

L’apartat més important del fòrum és el seguiment meteorològic de cada mes en curs, però hi ha altres subapartats també directa o indirectament relacionats amb el temps, com canvi climàtic, cicle solar, astronomia, medi ambient, etc...

Aquí exposarem algunes normes per l’ ús adequat del nostre forum.


Les següents condicions d’ús constitueixen un acord vàlid i obligatori entre l’usuari i el portal Fòrum Picó.


CONDICIONS D’ÚS DEL FÒRUM

Si us plau, llegeix aquesta pàgina amb atenció. La mateixa conté les Condicions que regulen l’accés i l’utilització del FÒRUM.

La utilització del fòrum suposa per part de l’usuari (anònim i registrat) l’ acceptació expresa, formal i incondicional de les condicions d’ ús establertes pel fòrum.

Tots el usuaris registrats han d’acceptar les normes generals i de privacitat del Meteoforum.cat. Aquesta acceptació es dona durant el procés d’alta i exigeix la seva lectura i la seva acceptació expressa.

Meteoforum.cat podrà revisar i modificar unilateralment sense previ avís les Condicions d ús en qualsevol moment actualitzant aquesta pàgina.

Descripció del METEOFORUM.CAT

Meteoforum.cat es un fòrum meteorològic, l’objectiu del qual és la difusió d’informació relacionada amb la meteorologia, així com servir de punt de trobada per a l’ intercanvi entre aficionats.

La relació entre els usuaris s’ha de basar en el respecte mutu. El respecte és la nostra principal norma de convivència com a fòrum.

Meteoforum.cat eliminarà en un plaç raonable, des de el moment en que es detecti o es rebi una denuncia justificada, qualsevol contingut que infringeixi la normativa del fòrum.

Tota la informació que es comparteix en aquest fòrum, es comparteix voluntàriament i per un període indefinit. No es pot sol.licitar per part de cap usuari la retirada d’ informació compartida, sobretot si està enmig d’una conversa, excepte si suposa una infracció de les normes de fòrum

Els usuaris cedeixen al fòrum el dret d’ús de la informació i les fotografies, permentent a la resta d’usuaris del fòrum l’ús personal de forma completament lliure, gratuita i per un període indefinit. Els usuaris aporten informació al fòrum, sense rebre, ni esperar rebre cap gratificació per la mateixa. El nostre fòrum es basa en compartir informació, de forma lliure, gratuïta i voluntària, per la mera satisfacció de compartir.

Els usuaris no tenen dret a demanar l’eliminació dels seus comentaris del fòrum si estan en una conversa, ja que aquesta perdria el seu sentit.

Els missatges que el seu contingut no s’ajustin a la temàtica del fòrum, a la normativa, estiguin duplicats o no s’ entenguin, podran ser eliminats sense previ avís.

Els moderadors poden respondre qualsevol missatge, intervenir en la conversa o bé eliminar qualsevol missatge que considerin inadequat

Meteoforum.cat es reserva el dret d’eliminar discrecionalment per motius tècnics intervencions antigues o que ja no despertin interès a la resta d’usuaris.

Meteoforum.cat no guarda, ni exigeix dades personals als usuaris, en cap moment. No es recomana que s’ insereixin aquestes dades

Meteoforum.cat podrà en qualsevol moment i sense necessitat de previ avis bloquejar l’accés al fòrum als usuaris que incompleixin les normes d’ ús

Els moderadors podran limitar el nombre de missatges diaris dels usuaris si aquests son repetitius o no tenen interès.

Es procedirà a la suspensió d’ aquells nous usuaris que només tenen la finalitat de discutir decisions dels moderadors o d’ altres usuaris, i es dediquin a alterar la convivència del fòrum.

Els usuaris que públicament faltin al respecte o ofenin als usuaris, moderadors o administradors podran ser donats de baixa.

Normativa per l’ inserció de missatges al fòrum:


Els usuaris que insereixin un missatge amb les seves dades personals assumeixen tota la responsabilitat d’ aquest fet.


Cada missatge es situarà en l’apartat temàtic corresponent, sent el principal el de seguiment meteorològic del mes en curs, que puntualment s’obrirà cada primer dia de mes, tancant-se l’apartat l’últim dia del mes.


Els missatges poden contenir imatges, URL, vídeos o gràfics, és important que si no son pròpies, s’ identifiqui la font d’ ón han sortit.


Es important que quan es publiquin fotografies només se’n publiquin dues o tres, i amb el pes menor possible, per evitar que vagi sobrecarregat el servidor


Quan es facin previsions meteorològiques amb imatges, es poden inserir les que es consideri necessari a fi i efectes que resulti didàctic i entenedor el fil del post, evitant les que resultin innecessàries.


Resten prohibits els anuncis o spam.


Si es contesta un fil, no cal anar repetint les imatges del mateix.
El següent(s) usuari(s) van donar les gràcies IgnasiBCN, jordi roca

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

09 Jul 2020 12:52
Seré cel
New Member
New Member
Missatges: 4
Més
Normes i Consells (Llegiu amb molta Atenció!) #246675
Bon dia.
Volia saber com puc enviar un missatge privat a un membre del fòrum. Penso que abans podia fer ho, però ara no sé com.
Moltes gràcies

Anna

Barri El Congrés. Sant Andreu. Barcelona
El següent(s) usuari(s) van donar les gràcies EnricT, IgnasiBCN, jordi roca

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Jul 2020 22:54
jordi roca
Moderator
Moderator
Missatges: 2875
Més
Normes i Consells (Llegiu amb molta Atenció!) #246848

Per ara no es pot.......
Estem perdents de fer el canvi de caràtula, aleshores s'ha de poder activar aquesta opció, jo també la trobo en falta!!!!

Una mica de paciència!
Gràcies!!!
El següent(s) usuari(s) van donar les gràcies EnricT, IgnasiBCN

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Ago 2020 13:16
llorenç cabrils
Senior Member
Senior Member
Missatges: 676
Més
Normes i Consells (Llegiu amb molta Atenció!) #247401
bon dia des de cabrils (baix maresme) caram quants canvis, des de febrer no escrivia i gairebé tampoc no he mirat res.
temperatura actual 30.4º humitat del 54% bufa una mica de vent la direcció és WSW,siaixò no gira i entra una micamés de vent es pot disparar aquesta tarda (creiem però queno serà així.) el cel seré.
acabem de deixar enrera un mes que per aquí si més no ens ha resultat extrany.
molt poca pluja, 12.6mm quanla mitja des de 1997/2020 és de 36.9mm tot i que hem tingut 5 dies de pluja apreciable (mitja 6.3) el tema és que relativament aprop hi ha hagut quantitats de precipitació gens menyspreables.
En quan a les temperatures mitges: la màxima 29.1º +1.1 (destaquem la similitut amb els dos anys anteriors 29.5 el 2019 i 29.4º el 2018) és el 6è registre més alt de la sèrie 4 d'ells des de 2015
La mínima 19.7º +0.2 (també destacar que ha estat pràcticament calcada als 2 anys anteriors) de nits tropics n'hem tingut 13, 21.7º la més alta el dia 24
La mitja 24.3º +0.6 dues dècimes més baixes que els dos estius precedents.
en termes absoluts la màxima 32.9º dia 30 i la mínima 17.4 dia 5
ara us paso dades del 31 de juliol de 1986 que he trobat en una llibreta per casa. maxima 29.6 i mínima 23.9, de fet els darrers dies d aquell any va fer caloreta.màximes entre els 30 i 31 i mínmes entre els 22.5 i 24. la mitja de les màximes va ser de 27.6º la de les mínimes 19.9 i la mitja 23.7 de pluja 42.5mm en 6 dies.
apa fins aviat, espero no estar mig any més sense enviar missatges
El següent(s) usuari(s) van donar les gràcies EnricT, IgnasiBCN, jordi roca

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

29 Ago 2020 15:58
ferran1969
Junior Member
Junior Member
Missatges: 326
Més
Normes i Consells (Llegiu amb molta Atenció!) #248380
Bona tarda m’agradaria afergir-me al grup de watsapp
El meu nuero de movil 676644736
Gracias

La Palma de Cervello 130msnm
El següent(s) usuari(s) van donar les gràcies EnricT, jordi roca

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Moderadors: meteopineda